Eyolf Berg  Bekkeliveien 5, 3470 SLEMMESTAD

Tlf. og Viber 91 17 65 37, e-post: eyolf@ebe-data.com

-eBe- Data
Familie og slekt Asgeir Vebjørn Eivor  Torunn
CV Reiser  Hobby Jernbanebilder Slemmestad

Velkommen til min hjemmeside.          

Jeg heter Eyolf Berg og er født i Bergen i 1950. Jeg ble gift med Torunn i 1973, og vi har tre barn, Asgeir (f. 1976), Vebjørn (f. 1978) og Eivor (f. 1987) som hver på sin måte har gitt - og fortsatt gir - oss grunn til både stolthet og glede.

Fra 1976 til 1986 bodde vi i Brattvåg i Haram kommune på Sunnmøre. Deretter flyttet vi til Larvik der vi bodde til 2014 da vi flyttet til vår nåværende bolig på Slemmestad.

26. januar 2008 begynte en ny fase i livet da det første barnebarnet kom. Det er nå fem av dem, fire gutter og én jente.

Med 23 års erfaring fra offentlig forvaltning og 5 år som programmerer for bank og finans, foruten mer enn 15 år som IT-ansvarlig på ulike arbeidsplasser, har jeg opparbeidet en solid kompetanse på saksgang, rutiner, jus , økonomi, personalforvaltning og informasjonsteknologi.

Frem til 1998 var jeg fast stedfortreder for prosten (avdelingsdirektør) og hadde et utstrakt administrativt ansvar. Jeg utøvde bl.a. personalansvar for et medarbeiderfellesskap bestående av ca. 20 ansatte. I samarbeid med prosten og som leder for prestenes fagforening på lokalplanet hadde jeg også ansvar for planlegging og gjennomføring av kompetanseoppbyggende etterutdanningstiltak.   

Jeg har også erfaring fra ulike oppgaver i utlandet, bl.a. som observatør i DDR høsten 1989  og som utsending på flere internasjonale konferanser der jeg har medvirket som tolk og oversetter mellom de skandinaviske språkene og engelsk og tysk.

I 1998 tok jeg imot et tilbud om en stilling som programmerer i det som da het Provida, senere TietoEnator, og arbeidet der frem til høsten 2003. Deretter drev jeg et foretak som heter -eBe- Data - foruten at jeg jobbet som rådgiver for administrasjon, IT og web for Døvekirken. Da jeg fylte 67, valgte jeg å ta ut pensjon og avvikle engasjementet i Døvekirken. Samtidig trappet jeg virksomheten i mitt eget foretak kraftig ned. Jeg er imidlertid fortsatt redaksjonssekretær for flere tidsskrift greit å komme seg bort fra huset noen dager i blant. De som vil vite mer om hva jeg har bedrevet gjennom årene, kan jo ta en titt på min CV.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter

(Viser antall besøk siden 03.08.11. -eBe-s hjemmesider ble opprettet sommeren 2004.)

Sist endret: 07.06.2018