-eBe-

   

Nyhetsmelding 20.08.06
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Datas leder høster ros for mangfoldig innsats på internasjonal konferanse.

Ved avslutningen av årets europakonferanse for IVSS-Churchear, det internasjonale forbundet for kirkelig virksomhet blant hørselshemmede  i Drübeck i Tyskland 14. - 18. august vanket det mange godord for den innsatsen -eBe- Datas leder, Eyolf Berg sto for som hovedtolk og koordinator av tolketjenesten.

Alle foredragene på konferansen ble holdt på tysk og simultantolket til engelsk. Berg var også ansvarlig for de skriftlige oversettelsene for konferansens skrivetolker.

I tillegg til oppgavene knyttet til tolketjenesten ble vi også bedt om å ta ansvar for å lede gjennomføringen av IVSS' generalforsamling som denne gangen skulle behandle flere vanskelige, prinsipielle spørsmål knyttet til organisasjonens fremtid. Med Berg som ordstyrer ble generalforsamlingen gjennomført innenfor den oppsatte tidsrammen og til alles uttrykte tilfredsstillelse.

Ved en oppsatt utflukt til Brocken (Bloksberg!) ble Berg bedt om å være turleder og guide. Sammen med konferansedeltakerne reiste det også en ungdomsgruppe fra Hannover, og disse ga uttrykk for at de fant Bergs tyskspråklige orientering i løpet av togturen fra Werningerode både spennende og lærerik. Se for øvrig Bergs bilder fra den smalsporete jernbanen til Brocjen.

Fra både konferanseledelsen og fra enkeltdeltakere på konferansen har vi mottatt en rekke meget positive tilbakemeldinger for måten oppdragene ble løst, og IVSS-ledelsen har allerede antydet at det kan bli aktuelt med nytt oppdrag på neste konferanse som vil finne sted i Estland i august 2008.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020