-eBe-

   

Nyhetsmelding 11.10.06
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Datas leder inspirerer og motiverer medarbeidere i Norilcos besøkstjeneste.

Norilco, Norsk Forening for Stomi- og Reservoaropererte arrangerte motivasjonskurs for frivillige medarbeidere i besøkstjenesten i Oslo og Østfold på Quality Choice Hotel i Sarpsborg helgen 7.-8. oktober.

I rammen av sin kompetanse innen området personalforvaltning var Eyolf Berg invitert til å holde to foredrag søndag formiddag, med emnene "Hvordan tenne flammen når du selv mangler gnisten" og "De pårørendes rolle. Hvem er de? Hva kan de bidra med? Hvor får de hjelp?". Både i evalueringen på slutten av kurset og gjennom henvendelser etterpå har Berg fått mye ros for sine bidrag.

Den tilbakemeldingen som imidlertid varmet mest, sier Berg, var at to av kursdeltakerne fortalte at Bergs foredrag hadde motivert dem til å fortsette i besøkstjenesten, til tross for at de på forhånd hadde tenkt å gi seg etter mange års verdifull innsats.

Fra vår side vil vi gratulere Norilco med flotte medarbeidere som gjør en uvurderlig innsats for medmennesker som står foran eller nettopp har gjennomgått en operasjon som de fleste opplever som svært dramatisk.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020