-eBe-

   

Nyhetsmelding 30.06.17
Tilbake Startside Opp

 

 

-eBe- Data innstiller virksomheten

Eyolf Berg, -eBe- Datas grunnlegger og daglige leder gjennom 14 år, ble pensjonist tidligere i år, og i samråd med sine nærmeste rådgivere har han funnet at tiden er inne til å ta konsekvensen av dette. Han har derfor besluttet å avvikle det meste av firmaets drift med virkning fra dags dato.

Våre webløsningskunder (itools og WordPress) vil bli fulgt opp ennå en tid framover, inntil andre aktører kan overta ansvaret. Her ser vi for oss en tidsramme på inntil to og et halvt år (til ut 2019). Det samme gjelder også oppfølging av noen andre, større oppdrag. Firmaet vil imidlertid ikke ta på seg nye oppdrag, og salget av egenutviklet programvare er allerede nedskalert over noen tid.

Firmaets medarbeidere og oppdragsgivere har vært informert om beslutningen om å innstille virksomheten på forhånd, og Berg vil gjerne takke både medarbeidere, kunder, oppdragsgivere og leverandører for spennende samarbeid og utfordringer gjennom mange år: "Det har vært rike og givende år - mye og til tider hardt arbeid, men jeg ville ikke unnvært et eneste øyeblikk. Det viktigste jeg lærte underveis, var kanskje å si nei når oppdragsmengden truet med å bli større enn kapasiteten. Jeg kan bare beklage overfor dem jeg da måtte skuffe, men heller ikke mitt døgn har mer enn 24 timer. Jeg ønsker dere alle alt godt videre og lykke til med nye oppgaver og utfordringer."

.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020