-eBe-

   

Nyhetsmelding 12.05.10.
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

Reisen til Syria en ubetinget suksess

Syria-reisen som -eBe- Data arrangerte på oppdrag fra Den nordisk-katolske Kirke og i samarbeid med turoperatørene Norsk Tur (Norge) og Naya Tours (Syria), ble en ubetinget suksess. Deltakerne gir unisont uttrykk for at det de opplevde på turen, overgikk alle deres forventninger, og at dersom det blir arrangert flere turer, vil de anbefale alle sine bekjente om å melde seg på.

På grunn av vulkanutbruddet på Island ble oppholdet i Syria forlenger med fem dager, og vår samarbeidspartner i Syria, Naya Tours, skal ha all ære for hvordan de på kort varsel klarte å sy sammen et program som på alle måter fungerte som en forlengelse av det oppsatte, bl.a. med en dagstur til Baalbek i Libanon.

På bakgrunn av de positive tilbakemeldingene - og de mange forespørslene vi allerede har mottatt - kan vi allerede nå antyde at vi tar sikte på en ny tur om to år.

Under oppholdet i Damaskus ble også det overrakt en pengegave til det opplæringsarbeid i datafag som kirkerådet i Midtøsten, Middle East Council of Churches (MECC) driver blant døve flyktningungdommer fra Irak. Les mer om dette på Oslo døvemenighets hjemmesider.