-eBe-

   

Nyhetsmelding 30.07.07
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Data høster ros for gjennomføringen av oppdraget for Oslo Døvekirke (Se nyhetsmelding 14.05.07.)

Oppdraget for Oslo Døvekirke er nå fullført, og da avslutningen ble markert under en samling sist torsdag, uttalte kirkeverge Tor Einar Lie seg i svært rosende ordelag om den jobben som var blitt gjort. Spesielt fremhevet han arbeidet med å utvikle Døvekirkens internett-sider. Disse er allerede blitt tatt godt imot av brukerne, og også utenlandske døvemiljøer har vært raske til å legge inn lenker til de nye sidene som har velkomsttekster også på engelsk, tysk og spansk (oversettelse: Eyolf Berg).

I gjennomføringen av prosjektet med Oslo Døvemenighets internettsider, har -eBe- Data også bistått døvemenighetene i Bergen, Ålesund og Stavanger med å få prodsatt sine sider, i tillegg til utarbeidelsen av et hefte med tips og råd til brukerne av det utviklingsverktøyet Døvekirken har kjøpt inn.

Ved siden av løpende forretninger som fungerende daglig leder har vi også utarbeidet en del administrative rutiner som vil lette den videre adminstrasjonen av menigheten.

I sin takk ga kirkeverge Lie også klart uttrykk for at ledelsen i Døvekirken setter pris på -eBe- Datas allsidige kompetanse, og han avsluttet med at når den nye fellesportalen for døvemenighetene skal utvikles, vil man komme tilbake med et nytt oppdrag, likeledes også når andre behov måtte oppstå.

Fra vår side takker vi for både oppdraget og for gode ord.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020