-eBe-

   

Nyhetsmelding 23.02.08.
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

Misbruk av -eBe- Datas e-postadresser

Vi har den siste tiden fått melding om at det har vært sendt ut spam-mail som tilsynelatende har kommet både fra -eBe- Datas kontaktadresse og fra andre adresser som misbruker vårt domene. Vi vil med dette avkrefte at vårt firma står bak slike sendinger, og vi tar på det sterkeste avstand både fra fenomenet spam-mail og fra innholdet i de sendingene som har forekommet. Spam-sendinger er ulovlige sendinger. Det samme gjelder de produktene det har vært annonsert for i de nevnte sendingene.

Det er dessverre et beklagelig faktum at det er gjort på få minutter å legge inn falske og uautoriserte adresser i et e-postprogram og sende meldinger som tilsynelatende kommer fra disse adressene. Å misbruke andres e-postadresser og domener er imidlertid en kriminell handling som faller inn under begrepet dokumentfalskneri.

Våre e-postadresser er følgende: ebe, eyolf og vebjorn.berg. Skulle det forekomme andre adresser @ vårt domene, er de uten videre falske. Dersom noen er i tvil om hvorvidt en sending virkelig kommer fra oss, så kontakt oss. NB! Bruk i så fall ikke svar-funksjonen i ditt e-postprogram, men opprett en helt ny sending, beskriv innholdet i den sendingen som er mottatt, og send forespørselen til vår kontaktadresse.

Dersom noen kan bidra med opplysninger som kan føre til at vi kan få stanset den eller de som står bak de nevnte spam-sendingene, vil vi være svært takknemlige for dette.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020