-eBe-

   

Nyhetsmelding 20.04.08.
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Data - Hovedvekt på administrasjon og språktjenester

-eBe- Data startet høsten 2003 som et rent IT-firma med hovedvekt på programutvikling, pc-vedlikehold og kurs. Allerede fra starten tilbød vi også konsulenttjenester innen administrasjon og personalforvaltning. Etter kort tid inngikk vi forhandleravtale med daværende BlueCom, nåværende Ventelo, om salg av bredbånd og IP-telefoni. Høsten 2004 kom også språktjenestene, tolking og oversettelser, på plass.

I løpet av den tiden firmaet har vært i virksomhet, har hovedvekten i virksomheten forskjøvet seg fra IT til administrasjon og språktjenester. Ved siste årsskifte utgjorde disse tjenestene ca 75% av virksomheten, og vi har en stadig pågang av oppdrag innen disse områdene som også har gitt oss et solid fotfeste innen forlagsbransjen.

Det betyr imidlertid ikke at vi har forlatt IT-bransjen. Det pågår en stadig videreutvikling av våre produkter, og tilbakemeldingene fra kundene er udelt positive. Kundene gir også uttrykk for tillit til at vedlikeholdet og videreutviklingen av produktene vil fortsette i årene som kommer. Salget av bredbånd og IP-telefoni går også sin gang med et jevnt kundetilsig. Det samme gjelder bistand og vedlikehold av hjemme-pc'er for et stabilt og svakt økende antall kunder.

Etter fire års drift har -eBe- Data funnet sin plass i markedet, og med den stadige pågangen av oppdrag ser vi lyst på framtiden. Til tross for at vi i dag har hoveddelen av vår virksomhet innen administrasjon og språktjenester, ser vi ingen grunn til å endre navn. Kundene våre kjenner navnet og anbefaler oss gjerne til sine bekjente. Våre fornøyde kunder er våre beste markedsførere, og det er med stolthet vi presenterer oss nettopp som -eBe- Data.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020