-eBe-

   

Nyhetsmelding 04.08.11.
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Data tilbyr Sitemeter

Lurer du på hvor mange besøkere du har på dine hjemmesider? - hvor lenge de er inne på området ditt, og hvor mange av sidene dine de blar gjennom? Sitemeter er en enkel, god og pålitelig treffteller for dine hjemmesider. Leverandøren, det amerikanske firmaet Site Meter har høstet mye ros for sin løsning som lar seg installere med de aller fleste web-redigeringsverktøy.

Sitemeter leveres i to versjoner, Basic og Premium. Basic dekker de aller fleste privatpersoners og organisasjoners behov. Den leverer rapporter brutt ned på antall besøk, besøkslengde, antall sider besøkt, hvor besøkerne kommer til sidene fra osv. Basic er gratis. Dersom vi skal bistå ved registrering og installering på dine sider, tar vi kun betalt for arbeidet. Fra Site Meter kommer det ingen regning.

Premium koster fra USD 6,95 og oppover per måned, avhengig av antall besøk på sidene. Premium har enda mer detaljerte rapporter og egner seg hovedsaklig for mellomstore og store firmaer. Site Meter fakturerer deg direkte. Dersom vi skal bistå ved registrering og installering på dine sider, tar vi fortsatt kun betalt for selve arbeidet.

Kontakt oss gjerne for å høre om våre erfaringer med Sitemeter.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020