-eBe-

   

Nyhetsmelding 21.12.11
Tilbake Startside Opp

 

 

Høye besøkstall på -eBe- Datas hjemmesider 

Etter installeringen av SiteMeter på -eBe- Datas hjemmesider i begynnelsen av august i år kan vi konstatere at sidene våre tiltrekker seg et høyt antall besøkende.

På 4,5 måneder har vi hatt totalt 4.411 besøk på sidene. Dette utgjør et dagsgjennomsnitt på 31 besøk. Totalt har det vært bladd på 30.451 sider på vårt hjemmesideområde, hvilket tilsvarer 546 per dag og 17,8 per besøk.

Det store flertallet (60 - 65 %) besøkende er selvfølgelig hjemmehørende i Norge, men i tillegg har vi hatt besøk fra 38 land fordelt på samtlige verdensdeler. Danmark, Sverige, Tyskland, Nederland, Storbritannia og USA noterer seg for flest besøk, men også Finland, Russland og Israel utmerker seg.

Flere av besøkene har resultert i henvendelser angående våre produkter og tjenester, og vi har prøvd å imøtekomme disse henvendelsene på beste måte til tross for at vår kapasitet er strukket til bristepunktet.

Alt i alt sier vi oss svært fornøyd med resultatet av de første drøyt fire månedene målingene har pågått.

De av våre kunder som vi har installert SiteMeter hos, gir også uttrykk for at de er svært fornøyde med de resultatene SiteMeter viser, og i flere tilfeller har nettopp SiteMeter bidradd til en positiv videreutvikling av kundenes nettsider - og dermed også høyere besøkstall.

Les mer om SiteMeter her!

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020