-eBe-

   

Nyhetsmelding 08.09.2008
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Datas leder høster nok en gang ros for innsats på internasjonal konferanse - og engasjeres i ledelsen av IVSS-Churchear.

Ved avslutningen av årets europakonferanse for IVSS-Churchear, det internasjonale forbundet for kirkelig virksomhet blant hørselshemmede  i Hvittorp i Finland 1. - 5. september vanket det også denne gangen mange godord for den innsatsen -eBe- Datas leder, Eyolf Berg sto for som hovedtolk og koordinator av tolketjenesten.

Foredragene på konferansen ble - med ett unntak - denne gangen holdt på engelsk og tolket til tysk. Ett foredrag ble holdt på norsk og tolket til både engelsk og tysk. Berg var ansvarlig for begge oversettelsene. I tillegg var Berg også ansvarlig for de skriftlige oversettelsene for konferansens skrivetolker.

For å knytte Bergs kompetanse nærmere til organisasjonen, ble han av med overveldende flertall på organisasjonens generalforsamling valgt som organisasjonens sekretær for kommende fireårsperiode. Berg vil med dette få et vesentlig ansvar for arrangementet av organisasjonens neste europakonferanse som vil finne sted i Romania i 2010.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020