-eBe-

   

Nyhetsmelding 11.07.09.
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Data fullt belagt med oppdrag ut året.

Pågangen av nye oppdrag til -eBe- Data er så stor at vi nå ser oss nødt til å sette strek for inneværende år. Dersom vi skal opprettholde den høye kvaliteten vi er blitt kjent for, har vi ikke kapasitet til flere oppdrag på denne siden av nyttår. Vi vil kun være i stand til å gjøre unntak for mindre oversettelsesoppdrag.

Også for neste år fylles oppdragslistene raskt opp, og vi regner med at vi allerede er belagt til ca. 50 % av vår kapasitet for 2010, derav med flere oppdrag i utlandet. Vi vet også at flere av våre faste oppdragsgivere har forespeilet oss flere oppdrag neste år.

Vi beklager sterkt overfor de oppdragsgivere vi på denne måten er nødt til å skuffe. Samtidig må vi også si oss svært tilfredse med å ha klart å innarbeide oss så godt at vi er sikret arbeid i overskuelig framtid. Det er ikke uten videre en selvfølge i disse finanskrisetider. Vi vil rette en hjertelig takk til alle våre oppdragsgivere som hver på sin måte utfordrer oss til å yte vårt beste og til å øke vår kompetanse.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020