-eBe-

   

Nyhetsmelding 05.12.09.
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Data tilbyr nye spesialtelefoner for eldre og funksjonshemmede

Etter at Easy5, den spesialkonstruerte telefonen for eldre og funksjonshemmede, er gått ut av produksjon, kan vi nå formidle tilsvarende produkter fra DORO.

DORO-telefonene finnes i to utgaver. Begge er helt vanlige mobiltelefoner som kan tas med overalt i Norge, Europa og store deler av resten av verden, og alle kan ringe til dem.

Den enkleste utgaven har kun  4 store knapper for faste numre. Numrene forhåndsprogrammeres, og det kan kun ringes til disse fire numrene. Den har også en egen knapp for nødanrop.

Dette er en telefon som egner seg spesielt godt for alzheimer-pasienter og til dels sterkt utviklingshemmede. De fleste innen de aktuelle brukergruppene vil ha stor glede og nytte av denne telefonen.

   
Denne utgaven har et vanlig nummertastatur i tillegg til 3 knapper for faste numre. Med denne telefonen kan brukeren også ringe til andre numre enn de fire forhåndsprogrammerte.

Vi anbefaler brukerne tegne et Ventelo Happy mobilabonnement. Dette har en månedspris på bare kr. 39,- og en samtalepris som ligger vesentlig lavere enn ved bruk av kontantkort. Med Ventelo Happy er man sikret at telefonen har forbindelse når man trenger den. Man risikerer ikke å stå med tomt kontantkort i et kristisk øyeblikk.

Når abonnementet tegnes gjennom -eBe- Data, kan vi levere telefonene med ferdig programmerte numre for kun kr. 1500,-.

Kontakt oss for ytterligere info eller for bestilling på telefon 91 17 65 37 eller pr. e-post til ebe@ebe-data.com

 

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020