-eBe-

   

Nyhetsmelding 23.12.09.
Tilbake Startside Opp

 

 

Ny og bedre webmail fra Ventelo - en julegave til -eBe- Datas kunder

Flere av våre kunder har i lang tid klaget over manglende funksjonalitet på Ventelos webmail, MyZone. Vi har ved flere anledninger bragt disse tilbakemeldingene videre til Ventelo, og som første forhandler har vi fått lov til, som en julegave til våre kunder, å offentliggjøre Ventelos nye Webmail.

Ventelo Webmail inneholder de fleste av de komponentene som -eBe- Datas kunder har etterlyst, deriblant adressebok og mappe for sendte elementer. For å aktivere denne siste, må det foreløpig gjøres noen innstillinger under fanen "Valg". De kunder som trenger hjelp med disse innstillingene, bes ta kontakt, så skal vi lose dem gjennom oppsettet. Siden den nye løsningen leser den samme mail-databasen som MyZone, vil alle innkomne e-poster fra MyZone også være synlige i Ventelo Webmail.

Av andre funksjoner i Ventelo Webmail nevner vi et nytt og kraftigere spamfilter, med aktiv blokkering av uønskede avsendere. For dem av våre kunder som også er mobilabonnenter hos Ventelo, inneholder Ventelo Webmail også SMS-varsling av innkommet e-post til mobiltelefon. Se mer om dette når du har logget deg inn på Ventelo Webmail!

Klikk på pilen til venstre for å logge deg inn på Ventelo Webmail. Brukernavn og passord er de samme som du har brukt for å lese e-post i Myzone.

 

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020