-eBe-

   

Nyhetsmelding 03.10.07
Tilbake Startside Opp Neste

 

 

-eBe- Postadressetabeller er nå justert for årets endringer av postnumre/poststedsnavn

Posten Norge iverksatte årets justering av norske postadresser i Norge med virkning fra 1. oktober. Disse justeringene er nå innarbeidet i tabellfilen -eBe- Posttabeller som er en av de sentrale komponentene i -eBe- Adressebok.

De av våre kunder som har særavtale om vedlikehold av postadressetabellene, har fått den nye filen tilsendt med hjelp til å kontrollere og justere registreringsskjemaene i adresseboken.

-eBe- Postadressetabeller inneholder nå tilsammen 22.135 fullt definerte postadresser fordelt på 6.306 poststeder over hele verden. De norske postadressene kontrolleres og justeres hvert år i overensstemmelse med endringslistene som publiseres av Posten Norge.

Særavtalen for vedlikehold av postadressetabellene innebærer at -eBe- Data til enhver tid vedlikeholder en masterfil som oppdateres hver gang en kunde med vedlikeholdsavtale melder inn en ny postadresse. Kunden får deretter i retur en ny fil som inneholder den innmeldte adressen. Adresser som meldes inn, inngår deretter i masterfilen og vil følge med når neste kunde melder inn en endring, eller når masterfilen oppdateres ordinært i oktober hvert år.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 17.11.2020