-eBe-

  

2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

2001 

 - og så var de bare tre - og knapt nok det!

Høsten 2001 flyttet Vebjørn til Sarpsborg for å studere til elektroingeniør på høyskolen i Østfold. Han søkte i første omgang om ett års permisjon fra jobben og fikk umiddelbart innvilget permisjon for "så lenge utdannelsen varer". I stedet for å leie hybel, valgte han å kjøpe en liten leilighet i sentrum av byen.

Eivor flyttet også delvis ut. Hun valgte å ta konsekvensen av at det ble vanskelig å følge med på undervisningen i hørselsklassen og begynte på døveskolen i Holmestrand. For å slippe å reise til og fra hver eneste dag fikk hun ordnet seg internatplass fra mandag til torsdag. Det må innrømmes at det ble litt tomt i huset innimellom, desto triveligere når hun kom hjem.

Asgeir bor fremdeles på Slemmestad. Det var spesielt godt å ha ham der denne høsten, da vi fikk store problemer med fuktighet i huset, etter alt å dømme følgeskade etter oversvømmelsen i fjor. Båtbarnehagen vekker tydeligvis interesse, og i høst var den på Norge Rundt på NRK. Det var moro i tiden etterpå når kolleger og andre kom og spurte om det var min sønn som hadde vært på Norge Rundt.

Torunn jobber fortsatt med sine utviklingshemmede, og gammer'n selv pendler stadig til Oslo. Joda, veien er lang, og det blir lite tid hjemme, men jobben er spennende og miljøet på arbeidsplassen svært godt, så det veier godt opp. Jeg får stadig nye utfordringer og oppgaver i jobben, og når jeg ser tilbake på de siste 3 årene, er det ikke rent lite jeg har lært underveis. Jeg har også fått anledning til å fungere en del som prest også, hovedsakelig i Oslo.  

 Litt reising ble det i år også. Farfar fylte 80 i juli, og guttene og Bodil ble med meg til Spania for å feire. Vi hadde to deilige uker sammen og var innom både Gibraltar og Marokko. Like i forveien hadde Torunn og jeg vært en tur i Bergen og feiret svoger Alfs 50-årsdag. Jeg var forresten i Bergen i mars og september også for å holde gudstjeneste for de NKK-medlemmene som bor der borte. Dermed fikk jeg også med farmors bursdag i mars. Torunn og Eivor har vært den tradisjonelle turen til Ålesund, og det er vel ingen overraskelse at Eivor har vært på rideleir også denne sommeren.

 

 

 

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 15.10.2020