-eBe-

  

2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

2004

 Det ble et dramatisk år: I slutten av mai fikk Torunn beskjed om at hun hadde kreft i livmoren. Hun ble operert et par uker etterpå, og etterkontrollene viste at alle spor av kreften var borte. Ved slutten av året sliter hun "bare" med ettervirkningene etter ankelbruddet hun pådro seg 2. januar. Hun jobber fortsatt i Larvik kommune.

Vebjørn og farfar sommeren 2004Sommeren 2004 ble det klart at far var alvorlig syk, og utpå høstparten ble det konstatert lymfekreft. I midten av november trodde vi det var slutt, og Siren og jeg reiste på kort varsel til ham i Spania. Imidlertid kom han seg til igjen og ble utskrevet fra sykehuset. Natt til julaften klarte ikke hjertet hans mer, og han falt om og døde i sitt eget hjem, slik han selv hadde ønsket det.

Knapt hadde vi rukket å fordøye meldingen om fars død, før neste dødsmeldingen kom. Fetter Erik døde brått nyttårsaften. Ikke bare mistet jeg en fetter, men også en kjær venn som vi alle kommer til å savne dypt.

Det å få seg en ny jobb, har vist seg å være langt vanskeligere enn jeg hadde trodd, men årets siste tre måneder har gitt meg litt å gjøre. Jeg ble kontaktet av Oslo Døvekirke med spørsmål om jeg kunne tenke meg å jobbe der noen måneder med å rydde opp i kirkebokføringen og drive opplæring innen administrasjon og data.

I august var jeg i Sverige, på årets internasjonale konferanse for kirkelig arbeid blant hørselshemmede. Jeg var spurt om jeg kunne tenke meg å tolke mellom de skandinaviske språkene og engelsk/tysk. Etter hvert ble oppdraget utvidet, og plutselig var jeg hyret som konferansens hovedtolk! Det var kjempemoro.

Og i helgene har jeg tjenestegjort som prest i NKK, med gudstjenester i både Oslo, Bergen og Fredrikstad.

Eivor har flyttet på egen hybel i høst og stortrives med det. I sommer var hun kirketjenervikar i Oslo Døvekirke. I tillegg til at hun var med meg i Spania i vinterferien, har hun vært på utvekslingsbesøk på døveskoler i både Tsjekkia og Finland.

Vebjørn går siste året i Sarpsborg, og han er begynt å se seg om for å finne en jobb når han er ferdig.

 Asgeir har etablert seg med egen leilighet i Trondheim. Han skal ta mastergrad i pedagogikk, et studium som er beregnet å ta to år. 

Også i år har vi fått med oss en 50-årsfeiring: Min søster Siren fylte i juni. I tillegg har vi feiret 60-årsdager, barnedåper, 30- og 40-årsbryllup m.m.

 

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 15.10.2020