-eBe-

  

2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

2005

Året begynte i sorg. Fetter Erik ble gravlagt i Oslo 7. januar, og bare et par uker etter kom neste dødsbudskapet: Fetter Trygve André hadde tapt en lang og smertefull kamp mot kreften. Torunn og jeg dro til Bergen til bisettelsen i Åsane Kirke, og i april reiste Torunn, Siren og jeg til fars urnenedsettelse i Spania. Det var godt å være der, selv om det føltes veldig uvirkelig å vite at far ikke lenger var blant oss.

Sirens yngste datter, Elisabeth giftet seg med sin kjære Leif den 25. juni, samme dato som min mors foreldre giftet seg 84 år tidligere. De nygifte har overtatt Sirens og Alfs leilighet på Lønborg, mens Siren og Alf har etablert seg I Eidsvåg, med utsikt til Tertnes der vi tilbragte store deler av vår barndom.

-eBe- Data begynner å gi inntekter, og de siste tre månedene har jeg undervist på datakurs i regi av AOF. Internett-området mitt er godt besøkt, og jeg får stadig tilbakemeldinger som sier at folk finner ting som interesserer dem der. I september fikk jeg en forespørsel fra en gruppe jernbaneentusiaster i Italia om gjensidig lenking, og i november ble jeg kontaktet av vennskapsforeningen Norge-Kina som ønsket å trykke deler av dagboken fra Trans-Sibir-turen i sitt tidsskrift.

For første gang på mange år var vi alle samlet på Slemmestad i påsken. Etter flommen for fem år siden, var det høyst påkrevet med en oppussing av 1. etg., og påsken ble brukt til å male kjøkkenet og rommet innenfor samt å gjøre klart for håndtverkerne som skulle ta badet.

Eivor trives fortsatt på egen hybel. Hun sitter i styret for Døves ungdomsklubb i Bergen, deltar i Døveforbundets barne- og ungdomsråd og jobber som støttekontakt for to døve jenter.

Vebjørn er ferdig med utdannelsen og har fått seg en bra jobb i et firma i Oslo. Sammen med Bodil har han kjøpt hus på Hønefoss, og 1. oktober, samme dagen som de overtok huset, forlovet de seg. Hurra! Han har kjøpt seg bil også: en LandRover som er bare 17 år eldre enn han selv!

 Asgeir går siste året i Trondheim, men det er ikke sikkert han flytter sørover igjen med det første. Han har nemlig også fått seg kjæreste! Ei kjempeflott jente som heter Tove, og som har ennå et par år igjen av sitt studium. Til alt overmål er hun larviksjente! Vi hilste på henne i sommer og ”falt” for henne umiddelbart. I november valgte de å flytte sammen i Asgeirs leilighet, og får Asgeir seg jobb i Trondheims-området, blir han nok værende der til Tove er ferdig..

I julen var alle tre barna hjemme, og 3. juledag inviterte Bodil og Vebjørn til familieselskap i deres eget hjem på Hønefoss.

StatCounter - Free Web Tracker and Counter from 137 countries

(Shows number of visitors since 03.08.2011. The -eBe- web site was established summer 2004.)

Last update: 15.10.2020